Voeding speelt een grote rol in ons dagelijks leven, overal waar je komt, kom je in aanraking met eten. Voeding gaat verder dan alleen afvallen of aankomen. Het bepaalt je energieniveau. Het bepaalt zelfs of je lekker in je vel zit of niet. Het heeft een groot aandeel in je werkprestaties, je sportprestaties en dus je algehele gezondheid. Het is een van de belangrijkste dingen in het leven. Een gezond voedingspatroon is de basis voor je vitaliteit, het helpt je om je lichaam in een gezonde conditie te houden. 

De voedingsbegeleiding gaat verder dan alleen het geven van advies en een voedingsschema. Stap voor stap passen we je voeding aan naar een afwisselend en een goed vol te houden patroon. 

Op basis van jouw wensen wordt er een voedingsschema op maat gemaakt, dat ervoor zorgt dat jij de juiste hoeveelheden calorieën en nodige voedingstoffen binnen krijgt die jouw lichaam nodig heeft om zo goed mogelijk te functioneren en presteren zoals; koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen.

Ben je geïnteresseerd in een schema of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.