Zoete salade met kikkererwten & avocado
Nodig
1 Persoon | 10 min
- 100 gram kikkererwten, uit blik
- ½ avocado
- 1 bosuitje
- 5 abrikozen, gedroogd
- 1 handje veldsla
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 1 theelepel honing
- 1 snufje kaneel
Bereiding
- Spoel de kikkererwten in een vergiet af met koud water.
- Snijd de avocado in plakjes, de bosui in ringetjes en de abrikoos in reepjes.
- Doe de veldsla in een schaal en leg hier de kikkererwten, avocado, bosui en abrikozen bij.
- Klop in een klein schaaltje een dressing van de olie, honing en kaneel.
- Mix de dressing door de salade en hussel door elkaar.
Tip
- Bereid in een afsluitbaar bakje om de salade gemakkelijk mee te nemen.
- Vervang eens wat gedroogde abrikozen door gedroogde pruimen.